Deurbel met intercom

Dank zij een deurbel met intercom kunt u zien wie bij u aanbelt. Meestal kunt u ook spreken en luisteren via de intercom.

Waarvoor dient het?

Deurbellen met intercom zorgen voor veiligheid, omdat u niet de deur hoeft open te doen als iemand aan de deur staat. Bij deurbellen met intercom die u met een afstandsbediening of de smartphone bedient, hoeft u niet op te staan.

Hoe werkt het?

Als iemand bij u aanbelt, wordt een videoverbinding actief. U ziet op een schermpje wie er voor de deur staat. Meestal kunt u ook spreken via de video. Er bestaan ook deurbellen met een intercomsysteem die u op afstand bedient. Verder zijn er nog draadloze systemen, waarbij u een ontvanger ergens in huis plaatst. U kunt de deurbel ook verbinden met een smartphone, zodat u op uw telefoon ziet wie er heeft aangebeld.

Belangrijk om te weten

Ring WiFi Video Deurbel Productbespreking

Wordt het vergoed?

Dit hulpmiddel wordt mogelijk vergoed vanuit de Wmo (gemeente) of de Wlz (CIZ). Op onze keuzewijzer kunt u kijken welke van toepassing is.
Gebruik de informatie van de Hulpmiddelenwijzer voor uw aanvraag/gesprek bij uw gemeente of het CIZ. Soms wordt er een eigen bijdrage gevraagd. Wacht altijd eerst op toestemming voordat u iets aanschaft of verplichtingen aangaat!

Vragen of opmerkingen?

Wilt u blijvend betrokken zijn bij de Hulpmiddelenwijzer? Geef u dan op voor ons feedbackpanel. Uw mening doet ertoe.

Via ons contactformulier kunt u reageren op de informatie op deze pagina.
Laatst herzien op 19 september 2019

Vergelijkbare hulpmiddelen

 
 
 

Extra informatie

Voor onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid.
Voor onafhankelijke informatie over vergoedingen en regelingen.

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier