Hulpmiddelenwijzer Panel 


Het vinden van het juiste hulpmiddel kan een groot verschil maken in iemands leven. Daarom verbeteren wij continu de Hulpmiddelenwijzer. Sluit u aan bij ons verbeterpanel en wij horen graag wat er beter kan. Een paar keer per jaar vragen wij u een korte test uit te voeren van ongeveer 5 minuten. Of u nu mantelzorger, zorgprofessional, hulpmiddelengebruiker of student bent, uw hulp wordt zeer gewaardeerd! Meld u aan door hieronder uw e-mailadres in te voeren. U ontvangt dan een mail om uw inschrijving te bevestigen.

Inschrijving

 

Over het Hulpmiddelenwijzer Panel


Wat doet het Hulpmiddelenwijzer Panel? Het Hulpmiddelenwijzer Panel is in oprichting. Wanneer u zich aansluit bij het panel, vragen wij u een paar keer per jaar, een korte test te doen. Bijvoorbeeld over een nieuw hulpmiddel dat wij op de site gaan zetten en uw mening daarover. Maar het kan ook gaan over een keuzewijzer voor een bepaalde categorie hulpmiddelen, bijvoorbeeld voor het traplopen. Deze testen duren maximaal 5 minuten. Mogelijk zullen wij in de toekomst ook (online) bijeenkomsten organiseren voor het Hulpmiddelenwijzer Panel. Om van gedachten te wisselen over  bepaalde onderdelen van de Hulpmiddelenwijzer, of uw mening te horen over de leesbaarheid van onze teksten. Uiteraard kiest u dan zelf of u daar aan deel wil nemen.

Waarom een Hulpmiddelenwijzer Panel?

Uw mening doet ertoe. Of het nu gaat om een hulpmiddel die u op dit moment gebruikt, of een hulpmiddel dat nieuw voor u is. Of u nu zoekt naar een hulpmiddel voor een cliënt of familielid, of voor uzelf. Wij willen weten of u de informatie die wij geven begrijpelijk en nuttig vindt. En uiteraard zijn we benieuwd naar uw mogelijke suggesties om de Hulpmiddelenwijzer te verbeteren. Zodat we mensen die gebruik maken van de Hulpmiddelenwijzer op een heldere en informatieve manier kunnen helpen bij het vinden van een  geschikt hulpmiddel.

Wat doen wij met uw gegevens?

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met alles wat wij van u ontvangen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

 

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier