Waar kan ik het hulpmiddel kopen?

1. Zoek en koop via het internet

Hulpmiddel_kopen_googleafbeeldingzoeken.png

Met de (soort)naam van het hulpmiddel en de toevoeging kopen. Wilt u huren of tweedehands kopen, vervang de term kopen dan voor die term. Wilt u hulp bij uw keuze? Gebruik de toevoeging vergelijken bij uw zoekvraag.
Tegenwoordig betalen bedrijven om bovenaan te komen bij een zoekresultaat (herkenbaar aan het woord advertentie) vaak loont het om even verder te scrollen. Meer tips over veilig online zoeken op de website van Autoriteit Consument & Markt.
 

Voor duurzame hulpmiddelen: www.handiggoed.nl en www.ecomondo.nl

Tweedehands hulpmiddelen zoeken en online bestellen, bijvoorbeeld: Zorgoutlet.nl (per provincie);Tweedehandshulpmiddelen.nl; stichtingzorgkringloop.eu; zorghulpmiddelenoutlet.nl

Nieuwe hulpmiddelen zoeken en online bestellen, bijvoorbeeld:
Vegro.nl; Medipoint.nl; Medicura.nl; Welzorg.nl; Hulpmiddelenshop.nl; Hulpmiddelwereld.nl; Senso-care.nl; Educadoro; Weerhandig.nl; Duxxie.nl Bol.com

Tip: Let op de garantie, servicevoorwaarden en bezorgopties. Denk ook aan keuringsrapporten die bij bijvoorbeeld (tweedehands) tilliften noodzakelijk zijn.

2. Bij een Hulpmiddelenspeciaalzaak

U kunt bij een Hulpmiddelenspeciaalzaak of Thuiszorgwinkel rustig rondkijken en advies vragen. Maar ook Blokker heeft een speciaal schap voor 'kleine' hulpmiddelen.

Tip: Veel Tweedehandswinkels en Kringloopbedrijven hebben ook zorgartikelen zoals rollators.

3. Informeer in uw omgeving

Soms staan er hulpmiddelen ongebruikt in de kast. Ook bijvoorbeeld een oproep via een buurt app of op het bord bij de supermarkt kan u verder helpen.
 
Meer informatie bij het kiezen van een hulpmiddel nodig? Lees 10 tips bij het kiezen van een hulpmiddel.

 

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier