Valpreventie

Een val heeft vaak grote fysieke en mentale gevolgen. Het is een aanslag op de zelfstandigheid, zelfredzaamheid en mobiliteit van de getroffene, tijdelijk of zelfs voorgoed. Naarmate iemand vaker valt, neemt deze functionele achteruitgang sterker toe. Ook voor de zorginstelling hebben valongevallen consequenties. Iemand die gevallen is wordt onzeker en vraagt meer hulp van verzorgenden. Het veroorzaakt veel leed bij de cliënt en zijn familie; de gevolgen kunnen behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. Bezoek ook ons pagina: Tips om vallen te voorkomen.

De keuzehulp helpt bij het zoeken naar oplossingen om valincidenten te voorkomen of letsel na een valincident te voorkomen.
Waar zoekt u een oplossing voor?
Voorkomen van valincidenten
Voorkomen van letsel ná een valincident
Alarmeren ná een valincident

Deze keuzehulpen kunnen u helpen

Sommige hulpmiddelen hebben veel varianten of soorten. Dan is het niet makkelijk om te bepalen wat u echt nodig hebt. De vragen van onze keuzehulpen helpen u de beste keuze te maken.
 

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier