Welke scootmobiel past het beste bij mij?

Scootmobielen zijn een uitkomst voor veel ouderen, chronisch zieken of mensen met een beperking. Ze vergroten hun mobiliteit en daarmee hun zelfredzaamheid.
 
Het is uitermate belangrijk dat mensen een scootmobiel kiezen die aansluit bij hun mogelijkheden en behoeften. Dat is niet eenvoudig, want scootmobielen zijn er in allerlei soorten en maten. Die staan allemaal uitgebreid omschreven in de keuzewijzer scootmobielen. Maar welk type is nu geschikt? Het beantwoorden van onderstaande vragen leidt tot het scootmobiel dat het beste past.
Wilt u meer weten over het veilig bedienen van een scootmobiel? Ergotherapie Nederland en Veilig Verkeer Nederland hebben een scootmobieltraining ontwikkeld.
Ziet u voldoende om verantwoord te rijden met een scootmobiel?
(Heeft u onlangs nog uw ogen laten controleren bij een opticien of oogarts?)
Ja
Nee

Deze keuzehulpen kunnen u helpen

Sommige hulpmiddelen hebben veel varianten of soorten. Dan is het niet makkelijk om te bepalen wat u echt nodig hebt. De vragen van onze keuzehulpen helpen u de beste keuze te maken.
 

Bedankt voor uw feedback!

Met uw feedback kunnen we onze website nog beter maken. Klik op het kruisje om verder te gaan.

Deel deze pagina

U kunt hier meer informatie vinden over het delen op social media. Door te klikken op één van onderstaande knoppen wordt u direct doorverwezen naar de betreffende social media.

Facebook Twitter LinkedIn

Bedankt voor uw feedback!

Zou u ons een toelichting willen geven op de feedback?
Klik hier voor het formulier